Autor Wątek: Nóż kuchenny - jaki?  (Przeczytany 15064 razy)

Offline szu

  • Gaduła
  • Wiadomości: 179
Odp: Nóż kuchenny - jaki?
« Odpowiedź #25 23 Sty, 2016, 21:55:34 »
Szu - a tego slitbara kiedy kupiłeś? Coś mi się obiło o uszy, że całkiem ok, ale chyba już ich nie produkują?

Jakieś 1,5 roku temu. Noże porządne, na pewno robią dużo lepsze wrażenie niż jakieś Gerlachy w podobnej cenie. Ale serią Slitbar cała sprawa rozbijała się o nóż szefa kuchni, który był w wersji kutej ze stali VG10. Cała gównoburza na pół internetu, że to ściema, że VG10 nie jest eksportowane, że oszustwo, że nie może kosztować tak mało (<200zł?) i w ogóle pełen bulwers na forach. Listy do Japonii pisali, ale ostatecznie wszystko legit.

If you are able to drift properly, you simply look much cooler than your mates.