Autor Wątek: Nóż kuchenny - jaki?  (Przeczytany 15039 razy)

Offline Musza

  • Pr0
  • Wiadomości: 3 163
Odp: Nóż kuchenny - jaki?
« Odpowiedź #25 23 Sty, 2016, 13:21:32 »
Ja jestem zwolennikiem "buy nice or buy twice" i jak nie ma dużego ryzyka, że się nie trafi z zakupem to zawsze wolę kupić lepsze. Pożądny nóż daje dużo komfortu, bezpieczeństwa (mamy dużo większą kontrolę, nie ślizga się po polskich cebulach i jak będzie potrzeba to potniemy nim napastnika wysiłkiem cięcia powietrza z miną godną samuraja)... a mojo i zajawka też jest ważna i poniekąd inspirująca. Jak ktoś ma kasę, jest gadżeciarzem to niech sobie kupuje co chce i głosy "kup chujowe, też tnie a maluch tak samo pojedzie i przewiezie 5 chłopa" jest tak samo śmieszne jak "do kawy potrzebujesz kubka z uranu, żeby nie pękł jak ci spadnie z 4-tego piętra" I M O.

a tu moje maleństwo Gyuto 24 ze stali "Honko", ma przyjść w tym tyg i już nie mogę się doczekać aż przetnę nim pierwszego pomidorka!
facebook.com/Musza.MorningWood