Nie no, ja rozumiem, że chce się fajnego sprzętu, ale to dopiero gitara do grania djentu na pierwszym progu! Co będzie przy wyborze efektów i wzmacniacza ?!? Od tego wszystkiego nie jest się super gitarzystą, a słuchającego nie interente na czym, czy bez czego to zrobiłeś... Rozumiem, że robicie codziennie kawałki dla całej kapeli LOL i te 3 minuty oszczędzone każdego dnia to skarb, który wykorzystacie na siłce i czytaniu dzieł objawionych Ojca Narodu . Tak się składa, że mój kumpel Grzesiek Skawiński aktualnie gra zawodowo i robi około 60 koncertów miesięcznie, kupił trzy Ibanezy i Kempera i NAPRAWDĘ styka...
Haha, zajebiste.
Swoją drogą tera to już muszę wpaść. No i jak będę w okolicach służewia to sobie tamten sklep ogarnę. Oni tam mają trochę kuchenniaków?
Baciu, pewnie masz rację, ale i Wroo ma sporo racji. Ktoś ma parę zł do wydania to niech sobie kupuje nóż z tytanu kuty w próżni z okładzinami z pradawnego chińskiego białego dębu. Chodzi o fazę i radochę
a i póki co nikt tutaj nie chce kupować ręcznie kutych japońskich noży z damastu, więc nożofilstwa nie zaobserwowano
Najważniejsze zakupy dla mnie amatora to póki co:
Nóż/noże
Moździerz
Termometr kuchenny
i być może zgrzewarka próżniowa do sous-vide, bo to może dupę urywać.