Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319980 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
To, że NFZ działa źle nie znaczy, że państwowa służba zdrowia jest zła... Prewencja jest zawsze tańsza od leczenia, ale co ja będę znowu strzępił jęzor. Ale skoro śmieciówki takie super, to wszystkim polecam. Bo przecież wtedy "wszystkie te pieniądze by leciały do mojej kieszeni, założyłbym biznes parówkowy i został milionerem".

No tak, przecież 25 lat rządów liberałów doprowadziło do ruiny służbę zdrowia ;D

Polecam również wszystkim umowy cywilnoprawne. Indywidualna umowa z NFZ kosztuje efektywnie 70zł/mies a czeka się latami na operacje tak samo jak Ci jelenie, którzy płacą ponad 2k/mies.

@gizmi7 zaraz pewnie wspomnisz, że nie każdy zarabia 78234893k miesięcznie i że są tacy ludzie, którzy mają najniższą możliwą pozycję negocjacyjną przy negocjowaniu stawek. No cóż... powiem tak. Sprzątaczka za wysprzątanie mieszkania kasuje mnie na 200zł. Ostatnio zabuliłem też 150zł za wywiercenie kilku dziur w ścianach. Jeżeli ktoś dziaduje w okolicach minimalnej, to na prawdę musi się nieźle starać.
« Ostatnia zmiana: 28 Gru, 2015, 06:58:17 wysłana przez pivovarit »