Michał ja nie potrzebuję Petru by dochodzić do tak prostych wniosków. I jestem pewny ze mając tylu prawników poradzą sobie na tej hali co mają podzielą firmę itd itd. Skoro radzili sobie do tej pory to tym bardziej z tym sobie poradzą.
Po pierwsze 500zł ok Jestem za ale, Jeśli dowalą taki zus o jakim mówi prezydent to mi zabiorą tyle ze ( mam nadzieję ze pomylili sie w słownictwie i nie od przychodu a od dochodu i nie 41% jak jest teraz tylko inną stawkę ale o tym nie było mowy więc tylko gdybam) po wstepnych wyliczeniach zamykam firme lub zmieniam coś bo nie chcę być jełopem walonym na żywca tak dosadnie.
Wolałbym sam utrzymywać dzieciaka, ofiarować te 500 zł rodzinie potrzebującej niż dawać państwu które połowe przeje na redystrybucji.
No ale dlatego muszą złupić tych co nie poniosą mordy zeby starczyło na obsługę tej darowizny.
Co to za darowizna jesli złupią innych, co to za sztuka obiecywać i rozdawać nie swoje pieniądze. Wiesz co o tym myślę.
In Vitro tez jest dbaniem o przyrost naturalny. Ile kosztują dotecje na ten projekt a ile zajebią dowalając taki zus.