Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1451793 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Gdyby PO, gdyby, ale nie zrobili tego i nie zrobili nic innego co pozwoliłoby normalnie funkcjonować. Dlatego te 300tys to poki co fikcja i przez najbliższe lata taka pozostanie.
Ozusowanie umów TAK jak najbardziej tak jestem za ale jak wspomniałem pomysł prezydenta na zniesienie ryczałtu i wprowadzenie zusu od PRZYCHODU to masakra i zabójstwo dla takich jak ja. Ten kto cos takiego wymyślił jestem przekonany nigdy nie prowadził firmy.
PO to mój największy zawód w tej sferze, PIS raz już przerabiałem, za komuny sie wychowywałem, kartki na buty mięso i cukier miałem w użyciu. Nie liczę zatem ze ludzie pisu się zmienili, będą dzielić ludzi na lepszych i gorszych tak jak to robili. Ze PO sie odrodzi też nie wierzę.
500 zł na dziecko to pic na wodę i nie nie chce płacić za czyjeś pomysły i obiecanki.
Kwota wolna od podatku jest większa nawet w panstwach tzw trzeciego swiata to co to za łaska, powtarzam krus, górnictwo a nie dopierdalanie tym którzy bedą siedzieć cicho.  Podatki dochodowe dla kazdej firmy tzn dla hipermarketów także, jestem za ,ale normalne a nie od powierzchni. Przy 200m.kw po dupie najbardziej dostali by mali sklepikarze którzy potworzyli spółdzielnie połączylli siły. Duży podzieli hale na 199m.kw i bedzie sie smiał.
To ze PO mi nie pomoże wiedziałem już jak jeszcze pracowałem w Mayo. Po zakupie przez Haline i Zenka hali dowalili z cichca hipoteke zrobili to za rzadu solidarnosci. Poniewaz moj Ojciec znał osobiscie i Taylora i Borusewicza i paru innych poszliśmy z Halina do nich o ratunek przed jawnym wałkiem. I co i gówno wypieli sie z tekstem który do dzisiaj mi huczy "pacjent zmarł, płacić , płacić"
To ze głosuje na PO a raczej głosowałem to to ze nie było nikogo innego który w choc min stopniu spełniał oczekiwania. Na pewno nie spełnia ich ani pis ani inne opcje. To zawsze był niestety zgniły kompromis ale uważałem ze zeby mieć prawo w dyskusji do wyborów należy iść, to są również prawa i obowiązki demokracji. Wybór ich nie oznacza bezgranicznego miłowania ale tez nie oznacza ze opluwa sie jednoznacznie i jednostronnie a to ostatnimi czasy miało wg mnie miejsce i taką retoryką jeszcze w latach 2007 posługiwał sie PIS.
PO wykonało szereg akcji za które powinni byli dostac po dupie bo zaczeli sie szarogęsić  patrz Sikorski , nie znosze typa na rowni jak Macierewicza. Gdyby PIS zribuił jak pisałem wyzej dali by prztyczka w nos platformie a takpotwierdzili  tylko to co już wiedziałem o nich i ich stylu działania.
« Ostatnia zmiana: 03 Gru, 2015, 11:45:11 wysłana przez commelina »