Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1452049 razy)

Online Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.

Gdyby PIS zatwierdził trzech wczesniej w prawie wybranych sedziów unieważnił dwóch ponad prawem wybranych przez PO biłbym brawo
Gdyby PIS wprowadził podatek dla hipermarketów taki jak płaci kazdy inny Polak biłbym brawo a nie to co wymyślili co uderzy w mniejsze poslkie kapitały choć dzisiaj słyszałem ze sie zreflektowali i kombinują jak to ugryźć.
Gdyby zamiast zwiększac pracodawcom zus zabrali sie faktycznie za umowy smieciowe krus górników i inne słuzby biłbym brawo
To dla mnie byłoby prawo i sprawiedliwość. Gdyby pokazali jak można z kulturą polityczną robić porządek a nie oko za oko ząb za ząb.

Amen. O to tu chodzi. Oni powinni się bawić w Prawego i Sprawiedliwego szeryfa. A zrobili jak każdy polaczek - obrazili się i mszczą się, kręcą, kombinują, podkopują. A mogli wyjść z twarzą z tej sytuacji - mieli sytuację podaną na talerzu IMO, wystarczyło tylko tego nie spierdolić. No ale jak widać się nie da. To chyba niestety takie mocno polskie zachowanie, uczone od małego.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.