@ 13 czy aby rozumiesz do czego zmierzam, czy tylko udajesz ze nie wiesz.
No mam lub raczej bede miał pretensje do pisu jak mi dopierdolą taki zus jak proponuje Pan Prezydent, tylko dlatego ze naobiecywali cudów. Ty to nazywasz naprawieniem państwa ?
Dlaczego zaczynają od najsłabszych ogniw, które nie bedą robiły dymów, paliły opon pod sejmem ?
Robią to tam gdzie najłatwiej, a jak jeszcze powiesz na jakiej podstawie wyliczyłeś zus 3000 zł gdyby rzadziło PO to było by zajebiscie.
Oczywiście ze bede głosował na każda liberalną partię czy to, PO a jeśli nie bedzie nic innego to Nowoczesna. Nie po drodze mi z takimi porządkami jakie zaczyna serwować pis i nigdy nie było. Możecie sobie pisać o bankowym zdrajcy itp na prawde przy tym co widze i słysze co bedzie to dla mnie osobiście pikuś. Z resztą na nic innego się nie nastwiałem.
Przykład TK ok platforma dała dupy i połasiła sie nie na swoje. Gdyby jednak PIS był taki prawo a jeszcze bardziej sprawiedliwy to wyjebaliby dwóch wybranych z pięciu sędziów i wybrali teraz tych dwóch. Trzech z pięciu wybranych sędziów przez sejm poprzedniej kadencji było wybranych jak najbardziej w prawie i nie ma zadnych powodów prócz własnego widzi mi sie PISu by było inaczej. Gdyby tak zrobili byłbym klaskał im w niebogłosy.
Kolejny przykład Pan Ziobro i sprawa Polańskiego. Dla mnie to już jest mocno męczące gdy ofiara prosi o zakonczenie spraw, sądy ( no tak ale pewnie zydowskie perleowskie albo nkwd ) orzekają a Ziobro dalej swoje ze jescze raz dokładnie to zbada. Ile można ? komu to słuzy, czy on na serio nie mi nic ważniejszego do robienia dla kraju ?