Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: inches666 w 21 Lis, 2015, 11:45:13Cytat: wuj Bat w 21 Lis, 2015, 02:19:16W, jak rozumiem, nowym temacie o wkurwach: wiecie, że ten staruch Malkovich i rozwodnik Rodriguez nakręcili film, którego premiera będzie w roku... 2115!!! Czyli wtedy, kiedy wszyscy aktualnie żyjący już umrą!! Co za skurwysyństwo i żerowanie na ludzkiej śmierci! Film jest zamknięty w sejfie, którego zamek otworzy się za sto lat. W środku jest też butelka najdroższego na świecie koniaku Louis XIII, który dochodzi sto lat, a aktualnie oferuje się jego butelki z roku... 1915! No, nie mogę!Mam dziwne ale silne wrażenie że to chuj i reklamaPodobno już jest na torrentach .
Cytat: wuj Bat w 21 Lis, 2015, 02:19:16W, jak rozumiem, nowym temacie o wkurwach: wiecie, że ten staruch Malkovich i rozwodnik Rodriguez nakręcili film, którego premiera będzie w roku... 2115!!! Czyli wtedy, kiedy wszyscy aktualnie żyjący już umrą!! Co za skurwysyństwo i żerowanie na ludzkiej śmierci! Film jest zamknięty w sejfie, którego zamek otworzy się za sto lat. W środku jest też butelka najdroższego na świecie koniaku Louis XIII, który dochodzi sto lat, a aktualnie oferuje się jego butelki z roku... 1915! No, nie mogę!Mam dziwne ale silne wrażenie że to chuj i reklama
W, jak rozumiem, nowym temacie o wkurwach: wiecie, że ten staruch Malkovich i rozwodnik Rodriguez nakręcili film, którego premiera będzie w roku... 2115!!! Czyli wtedy, kiedy wszyscy aktualnie żyjący już umrą!! Co za skurwysyństwo i żerowanie na ludzkiej śmierci! Film jest zamknięty w sejfie, którego zamek otworzy się za sto lat. W środku jest też butelka najdroższego na świecie koniaku Louis XIII, który dochodzi sto lat, a aktualnie oferuje się jego butelki z roku... 1915! No, nie mogę!