Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: majkelk w 22 Paź, 2015, 13:23:19Odkopuje, bo ten sen był zbyt popierdolony Otóż śniło mi się, że odbywała się rekrutacja na jakieś super tajne i zajebiście płatne stanowisko. Złożyłem wniosek i jakimś sposobem się dostałem. Spotkałem się z jakąś babką, w jakimś tajnym ośrodku. Wytłumaczyła mi, że będę zajmował się handlem zagranicznym i pozyskiwaniem klientów. Ciekawiła mnie bardzo ta tajemnicza otoczka i nadal nie wiedziałem czym będę się tak na prawdę się zajmowal. Wtedy właśnie pani mi wytłumaczyła, że są... organizacją przestępczą zajmującą się kradzieżą asfaltu z dróg :facrpalm: a ja mam zajmować się jego sprzedażą na czarnym rynku Sen był tak realistyczny, że pamiętam każdy jego szczegół. Jakbym oglądał film. Zmęczenie jednak robi swoje PS. Czekam na platynową łopatę Spieszę!( Obraz usunięty.)
Odkopuje, bo ten sen był zbyt popierdolony Otóż śniło mi się, że odbywała się rekrutacja na jakieś super tajne i zajebiście płatne stanowisko. Złożyłem wniosek i jakimś sposobem się dostałem. Spotkałem się z jakąś babką, w jakimś tajnym ośrodku. Wytłumaczyła mi, że będę zajmował się handlem zagranicznym i pozyskiwaniem klientów. Ciekawiła mnie bardzo ta tajemnicza otoczka i nadal nie wiedziałem czym będę się tak na prawdę się zajmowal. Wtedy właśnie pani mi wytłumaczyła, że są... organizacją przestępczą zajmującą się kradzieżą asfaltu z dróg :facrpalm: a ja mam zajmować się jego sprzedażą na czarnym rynku Sen był tak realistyczny, że pamiętam każdy jego szczegół. Jakbym oglądał film. Zmęczenie jednak robi swoje PS. Czekam na platynową łopatę