A rectoverb 25 testowałeś?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Błagam tylko nie Rectoverb. Syf. Nadaje się tylko do cleanów. Wszystko inne brzmi jak kupa. Jakby się ten piec męczył podczas grania. Takie sranie z zaparciem.
Ale ten 25W czy w ogóle? To Mesa ma coś fajnego w ogóle oprócz Mesa Boogie 2 x 12" Rectifier Horizontal ? 
25 Recto. Mark V 25 też bez rewelacji, buła straszna. Niby metal, a jednak nie do końca.
Ja ze swojej strony polecam Laney IRT Studio. 15W z opcją na 1W właśnie, trzy kanały od clean do hi-gain (można ukręcić naprawdę wiele), pre boost, reverb, pętla efektów, możliwość nagrywania przez USB i bez podłączania kolumny. Ja jestem bardzo zadowolonym posiadaczem.
O taki ładny jest:
Ja ze swojej strony polecam Laney IRT Studio. 15W z opcją na 1W właśnie, trzy kanały od clean do hi-gain (można ukręcić naprawdę wiele), pre boost, reverb, pętla efektów, możliwość nagrywania przez USB i bez podłączania kolumny. Ja jestem bardzo zadowolonym posiadaczem.
O taki ładny jest:
Chłopie weź no szybciutko wywal tę 112. Miałem swojego czasu dokładnie taki zestawik. Ta kolumna jest tak słaba, że ja pierdole. Różnica po przejściu na coś ,,markowego" jest kolosalna.