Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Ja natomiast słyszałem, że nieumiejętność zrozumienia tekstu pisanego to dysleksja. Natimiast jak się tu na niektórych patrzę, ti właściwszym określenie będzie debilizm. I to złośliwy. Ale co mi tam, klikajcie sobie dalej( Obraz usunięty.)Chociaż jedno jeszcze - wiesz co @lwronk jak zobaczyłem twój temat "absurdus guitars" to mnie kurewsko kusiło spytać, czy ci się w cenach za te paszkwile waluty nie popierdoliły. Ale trochę tak głupio i nie na miejscu, bo się poznaliśmy osobiście, pogadaliśmy o twoim projekcie, widziałem rendery zanim 9/10 forumisiów w ogóle podejrzewało że coś kombinujesz. Co prawda tamten temat został zamknięty po wspaniałym przyjęciu ale nowy jak będzie to sobie ulżę Ale że jak sam napisałem (i jak widzę ci co przeczytali i tak nie zrozumieli) nie będę się wdawał w kłótnie, to sobie możecie hejtować do woli( Obraz usunięty.)