Hej chłopaki ...i dziewczyny...mam nadzieję, że w dobrym miejscu wrzucam mój post.
Mam pytanie i proszę o pomoc, zostało mi po świętach trochę pieniędzy i zastanawiam się nad kupnem właśnie XL'a...
Niestety ale nie udało mi się znaleźć w Krakowie nikogo kto by miał i dałby ograć ....więc czy ten sprzęt jest na tyle drogi, że w okolicach Krakowa nikogo na niego nie stać - same biedaki gitarzyści...albo ten sprzęt nie jest na tyle dobry żeby w niego inwestować??? ...albo macie go w domach i.... nikomu nie pokażę , nie dam, jest tylko mój?
HE?
Teraz tak bardziej na poważnie...gdzie kupić? Teraz dolar drogi niestety...więc ze stanów to nie wiem czy się tak bardzo opłaca no chyba żeby kupić na aukcji...na g66 za komplet tzn. XL - 2699 , Sterownik 799, kabel 25? - który wybrać tak żeby nie trzeba było zasilania osobnego do MFC , nakładki magnetyczne 39 , to daje 3562 e...czego jeszcze potrzebuje do tego aby mieć cały komplet do grania??? futerały kupię już w Polsce i pedał głośności więc to doliczam już po dostawie pod Kraków...
Raczej skłaniam się właśnie żeby kupić na g66 ...i pomóżcie jeśli coś pominąłem a będzie mi potrzebne żeby mieć wszystko do tego XL'a...
Dzięki za odpowiedź
pozdrawiam wszystkch
Kiepsko szukałeś o ile to zrobiłeś, bo ja znam co najmniej jedną osobę w KRK co ma Axe (a przynajmniej miała)
http://forum.sevenstring.pl/inne/ogram-paczki-2x12-i-4x12/ - Ograj II u @Musza (jeśli pozwoli
) , to to samo co XL w kwestii symulacji (XL ma tylko więcej pamięci).
- XL/II nówka tylko na G66 , ewentualnie polowanko na ebay.de , w PL będzie ciężko trafić.
- Sterowniki spokojnie obskoczy Em Custom Thunder (dwie osoby na tym śmigają i japa im się cieszy) - wyjdzie taniej i jakościowo git (naklejki to odpust
)
To całkowicie wyczerpuje temat. No jeszcze trzeba do czegoś podłączyć, ale zakładam, że coś już masz. Ewentualnie nowy Axe mógłbyś spróbować wyhaczyć od Jacka Polaka (jest endorserem FAS) i na pewno będzie taniej parę stów, ale szału ni ma. I tak widzę, że już z Widkiem prowadzisz rozmowę i forum to zdecydowanie najlepsze miejsce na zakup - ja tak kupiłem swój

To raczej sprzęt bezawaryjny, więc używkę kupujesz w zasadzie bez ryzyka (ludzie i tak chuchają na to i dmuchają jak na artefakt). Powodzenia!
No to koledze zostaje Oświęcim albo Wojkowice.
W razie czego zapraszam do Oświęcimia, ale to nie ma większego sensu, bo i tak kupisz Fractala