Mnie uraziła estetycznie. Pierwszy post na forum i już dałeś się poznać jako mega chamidło. Polecam bytowanie u nas zacząć od czytanki z regulaminu forum. Wyedytuj proszę te swoje burackie wypociny
Zagłosowałem jedynie słusznie ![;) ;)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/wink.gif.pagespeed.ce.8Fgga7j_cy.gif)
(OT - z tą kropą to chyba..., no nie wiem...
, mamy równość, a jakby ktoś inny to napisał, to by raczej przeszło. Na forum bywa znacznie bardziej chamsko.
Problem Wuju w tym, że nowi użytkownicy rejestrują się na forum przeważnie dzięki SS-owemu klimatowi. Patrzą na to sympatyczne chamstwo (które się bardzo przyjemnie czyta) i na siłę próbują wpasować się oraz je naśladować, co niestety nie wychodzi i skutkuje takimi nieprzyjemnymi postami (nie pierwszy przypadek). Przykładem prawidłowego wpasowania się może być np. wizyta Wroblasparrow na forum, który został pozytywnie odebrany mimo, że jest nowy, a typowo SS-owe "zagrywki" nie są obce jego postom. A tu masz przykład tej nieumiejętnej wizyty, zresztą, nie pierwszej takiej.
sorki za offtop