Ankieta

Kto powinien wygrać?

Marek Gliniecki
10 (26.3%)
Lord Awesomeguy
28 (73.7%)

Głosów w sumie: 69

Głosowanie skończone: 15 Mar, 2009, 12:54:05

Autor Wątek: Wyłoń zwycięzcę Muzycznego konkursu Sevenstring.pl  (Przeczytany 16188 razy)

Offline OMSON

• Pr0
  • A-zero
Jak dla mnie (po wysłuchaniu propozycji 3 panów do końca) pierwsze miejsce kolega Pstry, drugie kolega Lord natomiast kolega Gliniecki odstaje na tyle, ze nie plasuje się na trzecie miejsce (IMHO).
Powiem tak: pierwsze, najsilniejsze wrażenie zrobił na mnie kolega Lord z fajnym brzmieniem gitary i ciekawym riffem  (i jego typowałem na pierwsze miejsce z początku) ale zaraz prysło gdy na koniec pojawiło się tło w stylu Unreal Tournament - cała klima zjechała w dół... jak dla mnie skończył się dobry pomysł koledze. ;) Całościowo pod względem fajnego klimatu, riffów na pierwsze miejsce wysunęła się automatycznie propozycja kolegi Pstrego. Niestety kolega Gliniecki nadaje się do Bravo Girl ze swoja propozycja wymuskanych riffów, miękkich gitarek i gładkiego, jadącego po ziemi basu (ale to tylko i wyłącznie moje typowanie) jeśli kogoś uraziła moja szczerość to sorry.
 Mnie uraziła estetycznie. Pierwszy post na forum i już dałeś się poznać jako mega chamidło. Polecam bytowanie u nas zacząć od czytanki z regulaminu forum. Wyedytuj proszę te swoje burackie wypociny

To ja powtórzę odpowiedz na ostrzeżenie jakie otrzymałem na PW: zero inwektyw z mojej strony - tylko szczerość, nie wiedziałem, że boli. Po mojemu to wyraziłem niepochlebna opinie o typie, na który stawiał moderator/redaktor/blablabla no i nadużył swoich praw. Nie ładnie...
« Ostatnia zmiana: 11 Mar, 2009, 10:31:57 wysłana przez OMSON »