Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Johnny w 05 Lut, 2015, 00:16:35Cytat: gizmi7 w 05 Lut, 2015, 00:01:09Mam nawet taki hipsterski fanpage na fejsieSpoilerz dwoma lajkamiSpoilerz czego jeden jest mójSpoilerprawie jak jakiś zespół jazzowySpoilerW każdym razie, nazywa się "Karny włamik dojrzałości" z reprezentatywną cebulą na profilowymSpoilerno offence, po prostu mi się skojarzyło Brak wyników dla zapytania.Sprawdź pisownię lub spróbuj innego określenia.Kurwełe, faktycznie - dyskretny, nie karnyI ma z czapy 19 like'ów, już nie jest hipsterski
Cytat: gizmi7 w 05 Lut, 2015, 00:01:09Mam nawet taki hipsterski fanpage na fejsieSpoilerz dwoma lajkamiSpoilerz czego jeden jest mójSpoilerprawie jak jakiś zespół jazzowySpoilerW każdym razie, nazywa się "Karny włamik dojrzałości" z reprezentatywną cebulą na profilowymSpoilerno offence, po prostu mi się skojarzyło Brak wyników dla zapytania.Sprawdź pisownię lub spróbuj innego określenia.
Mam nawet taki hipsterski fanpage na fejsieSpoilerz dwoma lajkamiSpoilerz czego jeden jest mójSpoilerprawie jak jakiś zespół jazzowySpoilerW każdym razie, nazywa się "Karny włamik dojrzałości" z reprezentatywną cebulą na profilowymSpoilerno offence, po prostu mi się skojarzyło