Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Johnny w 03 Lut, 2015, 19:58:13i tak nie znajdziesz pracySpoilerDwa tygodnie temu zażądałem 50% podwyżki, dostałem ją, po czym oznajmiłem, że spierdalam. Cytat: pivovarit w 03 Lut, 2015, 21:00:21Pora brać kredyt hipoteczny, cieszyć się minimum 8h dziennie w robocie, rodzić dzieci i jeździć z nimi za narty w zimie oraz nad morze w lecie Mówisz jak moja ciocia. Dude, w naszym zawodzie mieszkając w Polsce można zarobić na mieszkanie.Dzisiaj widziałem ogłoszenie, gdzie widełki płacowe były 600-650 (na fakturze) dziennie( ). 4 lata semi-żydzenia i masz jakieś mieszkanie.Nie żebym miał dużą szansę na takie zarobki, ale z połową tego już byłbym wielce szczęśliwy - jak chyba większość.
i tak nie znajdziesz pracySpoiler
Pora brać kredyt hipoteczny, cieszyć się minimum 8h dziennie w robocie, rodzić dzieci i jeździć z nimi za narty w zimie oraz nad morze w lecie