Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: commelina w 28 Sty, 2015, 23:51:35Cytat: Johnny w 28 Sty, 2015, 19:07:45Cytat: inches666 w 28 Sty, 2015, 18:25:14Że ja? Ano nie mogę znaleźć balansu pomiędzy brzmieniem a nie-sianiem. A poza gitarą to drewno mnie wkurwia. O!mnie też zawsze wkurwiało i w końcu wyjebałem wszystkie krzesłateraz siedzę na podłodze ale przynajmniej jestem szczęśliwy Podłogę też wyjeb, no chyba ze masz kafle lub marmury Pewnie panele z laminowanej tektury. Albo wykładzinę
Cytat: Johnny w 28 Sty, 2015, 19:07:45Cytat: inches666 w 28 Sty, 2015, 18:25:14Że ja? Ano nie mogę znaleźć balansu pomiędzy brzmieniem a nie-sianiem. A poza gitarą to drewno mnie wkurwia. O!mnie też zawsze wkurwiało i w końcu wyjebałem wszystkie krzesłateraz siedzę na podłodze ale przynajmniej jestem szczęśliwy Podłogę też wyjeb, no chyba ze masz kafle lub marmury
Cytat: inches666 w 28 Sty, 2015, 18:25:14Że ja? Ano nie mogę znaleźć balansu pomiędzy brzmieniem a nie-sianiem. A poza gitarą to drewno mnie wkurwia. O!mnie też zawsze wkurwiało i w końcu wyjebałem wszystkie krzesłateraz siedzę na podłodze ale przynajmniej jestem szczęśliwy
Że ja? Ano nie mogę znaleźć balansu pomiędzy brzmieniem a nie-sianiem. A poza gitarą to drewno mnie wkurwia. O!