Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1447569 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0

Powiem tak:

Ja MAM jebany kredyt we frankach. Jak brałem, to kurs wynosił 2,62.... Zostało mi jeszcze ponad 20 lat.... Tak  - w złotówkach bym prawdopodobnie wtedy nie dostał. Od nastu lat kurs się wtedy nie ruszył, wziąłem i jebło (może to był ten kamyczek, co przeważył...? ;) ). OK, nie jest mi do śmiechu.
Właśnie sprawdziłem: wziąłem kredyt, spłacam już prawie 10 lat i zostało mi do spłaty............. ................... więcej niż dwa razy tyle co wziąłem!!!!!!! Pytanie retoryczne: czy pałam chęcią przyjebania komuś, kurwa??
W dziale humoru wkleiłem zdjęcie kola z trzema nogami. Tak. Jest foto, kolo istniał. Ale to samo ze studentami, co zarabiają. I to w dodatku jakieś stawki, których po 20 latach pracy nie widziałem. Pewnie są. ILU, kurwa??
Z drugiej strony: ktoś mówił, że będzie łatwo??
Z trzeciej: jadąc do szkoły/pracy autobusem boicie się, że zatrzyma Was Boko Haram, każe stanąć nie-muzułmanom po lewej i wszystkich rozjebią z kałachów?? Moja koleżanka 3 lata uczyła polskiego w Mołdawii. Wiecie dlaczego? Bo dla nich Polska to niedościgniony, wymarzony RAJ!! Słuchając jej opowieści włos a dupie staje i nie dziwię się, że każdy by najchętniej stamtąd spierdzielił...

Ergo, kurwa: wszystko zależy.

Powtórzę się sprzed lat: generalnie większość ludzi tego świata marzy o dokładnie takim życiu, jakie właśnie uwiera paru tutaj w dupĘ.

Nic nigdy nie dostałem z nieba: od państwa, czy rodziców, bo nie mieli. Jak coś mam - chujowe, czy nie - to se sam nadymałem. Granice są otwarte, jedyne, co nas ogranicza, to własny umysł i przyciężka dupa.
Paczki z głów!