Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1426606 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
W życiu nie miałem koszulki Mety, bojówek ani glanów.
Co najmniej dwa powody, żebyś nie był moim kolegą

Oj tam oj tam :P
U mnie "na dzielni" panowała jakaś taka bardziej skejtersko-hiochłopowa moda, w zasadzie nieważne kto czego słuchał to ubierał się podobnie. Sam zaliczyłem epizod szerokich gaci z krokiem w kolanach no, u mnie w połowie uda ;) a bluzę z kapturem założę i dzisiaj, chociaż w mniej workowatym kroju niż kiedyś. Nic to, że jak "moi ziomale" słuchali Kalibra, BustaRhymes czy innego WuTangClanu, to ja zarzucałem Metę, hard rocka lat 70tych, PinkFloyd czy choćby Kazika :D * Ziom był ziomem i razem się trzymało :D

A na poważniej, to co mnie szokuje:

"Jak poinformowała PKW, w skali kraju, w wyborach samorządowych na wszystkich szczeblach oddano 9,76 proc. głosów nieważnych. Dla porównania w 2010 r. było 7,89 proc. nieważnych głosów.

W wyborach do rad gmin i w miastach na prawach powiatu oddano 5,16 proc. głosów nieważnych; w wyborach do rad powiatu - 16,67 proc.; w wyborach do sejmików wojewódzkich - 17,93 proc. W wyborach na wójtów, burmistrzów i prezydentów miast stwierdzono 2,14 proc. głosów nieważnych.

Szef PKW Stefan Jaworski poinformował również, że w wyborach do sejmików wojewódzkich najwięcej głosów nieważnych oddanych zostało w woj. wielkopolskim - 22,77 proc., w woj. lubuskim - 20,54 proc., w woj. warmińsko-mazurskim 19,86 proc.

Najniższy wskaźnik głosów nieważnych został odnotowany w woj. podlaskim - 14,57 proc."

WTF? :o Niemal co 10ty głos w wyborach nieważny w ogóle, a do sejmików prawie co 5ty? Ocodochujachodzi? :o

*
Spoiler
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.