Autor Wątek: Kącik polityczny  (Przeczytany 1604 razy)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Odp: Kącik polityczny
« 24 Wrz, 2014, 00:49:02 »
Pytanie czy uchodźcy bedą tutaj chcieli przyjechać :P  Bida nas ratuje
Póki co nie mamy problemu całych gmin radykalnych islamistów jak jest to w Danii gdzie zlikwidowano swięta np. Bożego Narodzenia. Jeśli państwa tak ustawiają sie ze są poniżej uchodźców tzn panstwo musi ich szanować a oni nie muszą sie dostosowac do warunków panujących w danym kraju, nie muszą NIC, no to to jest jakaś paranoja zeby ktoś mi w domu burdel robił. Z drugiej strony ja sie temu facetowi zupełnie nie dziwie, ze sie wkurwia tyle ze to troche za późno. To jest niestety problem głównie z islamem bo nikt inny tak bezczelny i tworzący burdel na ziemi nie jest. Oczywiście mam na myśli ten stereotypowo postrzegany przez nas bojowniczy islam. Całeszczescie jest spory ruch " To nie w moim imieniu" młodych ludzi wyznających islam którzy buntują sie przeciwkjo temu co wyczynia to tzw panstwo islamskie. Bo to juz zadna religia tylko kasa  władza i chuj wie co jeszcze.

Święte słowa, ta bida nas ratuje :D Myślę, że jak zobaczą ile papierów trzeba złożyć, jakie wnioski wypełnić i ile się nachodzi żeby dostać te pieniądze to szybko wrócą do siebie.

Fronda? Polityka?

Będzie ban :D

dałem 3źródła, bo tyle znalazłem, jak się pojawią inne to zrobię edycję, a na bana jestem przygotowany całe życie.

Sorry, ale źródeł to nie podałeś zbyt rzetelnych - fronda, jakiś inny "chrześcijański news" i jama prawilnusów, którzy kotwicę Polski Walczącej najchętniej by sobie wytatuowali na ryju, bo nikt dziś nie ma ważniejszych problemów i wcale się o tym jebanym powstaniu wszędzie nie trąbi, polskie filmy w kinach opowiadają o wszystkim, tylko nie o II Wojnie Światowej. *srakazm*
Nie wiem, na ki chuj się drąży i drąży u nas, w Polsce, ciągle ten temat islamistów, niemal wszyscy, którzy u nas mieszkają, to Tatarzy Krymscy, którzy zamieszkują te ziemie od setek lat i popularne się u nich robią liberalne ruchy na rzecz "unowocześnienia" tej zatęchłej religii. Dzieciaki w szkole mają 4 razy więcej religii katolickiej niż np. chemii czy fizyki, kościół rocznie zabiera z budżetu państwa ok. 3 miliardów (oczywiście większość to pensje "nauczycieli", ale i tak!), ale nie - my musimy się zajmować jakimiś zasranymi islamistami na chujwiegdziu, bo Uncle Sam solidnie napędza taką internetową propagandę.

O ile TV zajmie się sprawą to wrzucę te "rzetelne źródła" ;)
« Ostatnia zmiana: 24 Wrz, 2014, 01:08:51 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo