Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1427722 razy)

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
A ja tak dopierdolę swoich kilka słów - rozmowa o religii, jej dogmatach i konsekwencjach z nich wynikających jest spoko, ale @13 wybacz, moim zdaniem każdy ma własny rozum i każdy decyduje za siebie i tak jak nie mam nic do czytania odnośnie tego cały czas uplatasz to w słowa tak, że wydaje mi się (jedynie moja opinia) jakbyś chciał każdego przekonać do Chrześcijaństwa, a tego zdzierżyć nie mogę bo równie dobrze mógłbym krytykować i sprowadzać na "drogę" ateizmu/agnostycyzmu wszystkich moich znajomych/przyjaciół, ja osobiście po prostu słucham i udzielam swojej opinii i przepraszam, ale osobiście nie lubię kiedy ktoś na siłę przekonuje mnie do swoich poglądów. Ot nie lubię i tyle ;)

Więc konkluzja jest moim zdaniem taka, że to jest jednak forum gitarowe (niektórzy mogą się ze mną nie zgodzić bo jednak społeczność zajebista o czym przekonaliśmy się z moją :love: w zeszłym tygodniu dzięki Skervesenom) i jakoś tak nie przepadam za ciągłym czytaniem o Twojej religii, i tak, wiem, to może być uznane za atak (?) którym jednak nie jest - po prostu chodzi mi o to, żeby wincyj było u muzyce dla której głównie tutaj siedzę i o gitarkach ( :D ) a mniej o religii ok? :)

Szanujmy siebie nawzajem i szanujmy to że nie każdy ma takie same poglądy, to jedyne czego oczekuję :) A co metalu chrześcijańskiego i jego dzikich odmian oraz poglądów na jego temat, czasem naprawdę można się zdziwić :D Słucham ja sobie metalu progresywnego, fajny, uadny myślę - pewnie jakie szatany (wokal trochę niewyraźny) sprawdzam zajawkę o zespole i jeden tekst - Christian :D I pasuje, wszystko gra jak powinno, szarpie za nogawki, łbem można machać więc lubyet ;)

A co do zszokowania - Uneven Structure których płytę kupiłem bez większego namysłu, @wuj Bat który oblał mi plecy piwem ze szczęścia ( :D ) i świetna ekipa Skervesena której nie poznałem jeszcze w całości, ale już wywarła na mnie tak niesamowicie wielce pozytywne wrażenie że podjąłem kilka decyzji do których teraz będę dokładał ich realizację :) No i niesamowicie tanie lody nad morzem i gałki wielkości roju much końskich :D

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 30 Sie, 2014, 15:56:39 wysłana przez Aremenius »