Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1446131 razy)

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Po co   ::)  , sam to robisz.

Nie, ja nie muszę. Ty próbujesz mi dogryźć, ale tak jakoś nie wychodzi. Może idź poćwicz, kiedyś ci tam wyjdzie..
Próba dogryzienia mi w obronie lewackich wartości :D
Pozdrów tam kogo chcesz!

Gveir, nie, żeby coś, ale czytając jakiekolwiek mniej lub bardziej merytoryczne dyskusje, w których bierzesz udział, jedna rzecz się mocno rzuca w oczy. Zastanów się, jaką formę nadajesz swoim wypowiedziom. Bo, nie wiem, czy zauważyłeś, lecz jesteś chyba jedyną osobą tutaj, która notorycznie z braku argumentów merytorycznych, próbuje atakować innych użytkowników przy użyciu mało wyszukanych tekstów. Powiem szczerze, że gdybym moderatorem będąc, napotykał się co i rusz na tego typu obraźliwe wypowiedzi, będące niezgodne z regulaminem tego forum, po trzecim ostrzeżeniu, byłby permaban, ale chyba trzymają Cię tutaj w ramach lokalnego folkloru. I nie piszę tego, żeby Ci pojechać. W sumie, żebyś się ogarnął jakkolwiek też nie, bo niespecjalnie w to wierzę. W sumie, to nie wiem właściwie, na jaki hooy to piszę, ale chyba dlatego, że gdzieś tam zostały jakieś resztki nadziei, że między uszami coś Ci się jednak ostało. Przykro mi jedynie, że trzeba zniżać się do pisania w tego typu sposób, by móc w najmniejszym stopniu zakładać, iż jakiś odsetek ostał się na dłużej niż femtosekundy w Twojej mózgoczaszce.
Pozdrawiam serdecznie

lwronk

Czekałem na Ciebie. Wierny burek commeliny zawsze gotowy aby obszczekać każdego z kim commelina rozmawia.
tl;dr

@commelina
Napisałem, że nie chciałem obrażać. Chodziło mi o aparcyję, ale ludzie tacy jak Ty muszę się przypierdolić do wszystkiego tylko nie do tego co było głównym zamysłem. Geniusz.

@Pszczółka Szmaja
A nie widzisz, że chodziło mi o porównanie jego aparycji? Ale tak jak commelina musisz przypierdalać się do szczegółu, niepotrzebnego, aby dopiec. Typowy polak, co? Nawet 3 latkowi, który gra na perkusji nie przepuści i dopieprzy. Bo musi, nie przepuści :D
« Ostatnia zmiana: 07 Sie, 2014, 11:59:24 wysłana przez Gveir »
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy