Autor Wątek: Inwestycja w zespół  (Przeczytany 3929 razy)

Offline Luke

• Gaduła
Odp: Inwestycja w zespół
« 24 Lip, 2014, 22:07:05 »
A koledzy z forum z reguły zwracają uwagę tylko na miks :P

@lupus,
Dla mnie jako miłośnika starego szwedzkiego deathu, gdzie nie wiadomo co było bardziej zjebane, miks czy master, zawsze najważniejszą rzeczą jest zawartość muzyczna :D . Nawet jak na płycie np gitary bzyczą ale grają cudne patenty to taka płyta jest perełką do której często wracam. A z zawartością muzyczną to wiadomo jak jest, jednemu pasi, drugiemu nie i 1000 argumentów na jedną i drugą stronę. Wiadomo, na początku bedą koledzy. Potem koledzy z nowych kapel i ludzie którzy przyszli na gig. A potem koledzy kolegów których na Wasz następny gig przyprowadzili. A potem koledzy kolegów tych kolegów, którzy zobaczyli, ze polubili Wasz profil na fejsie, weszli, przesłuchali, spodobało się i dali lajka. I tak dalej. Ale też kierując się tym co zaobserwowałem pod znakiem hasła "Polska, mój kraj taki piękny" dużo osób zapewne powie że chujowo gracie żeby tylko powiedzieć, nie patrząc na zawartość muzyczną. Im będziecie wyżej, tym więcej osób będzie czuło zazdrość. Dlatego jak już będziecie po nagraniu płyty, paru dobrych gigach i ktoś Wam powie - "słabe to jest" a jest to jakiś niespełniony grajek bądź "znawca" - tak trzymać, idziecie w dobrym kierunku.