Autor Wątek: [NGD] Skervesen Raptor aka Paprotka aka Pacz śfagier! Predejter, kurwa!  (Przeczytany 47156 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Jak zapewne pamietasz Vik wmiesał nas w swój ból dupy i to akurat mnie bawiło, dodało nam to niebywałą ilośc laków maili poparcia co dla nas samych było zaskoczeniem. Tutaj koleś z Texasu regularnie przegina pałę.
Czyli jak ktoś was wciągnie w jak to nazwałeś "swój ból pupy" i przysparza to lakjów, poparcia, to jesteś mile zaskoczony, a jak koleś z Teksasu obsmarowuje tyłek to już nie jest tak przyjemnie?
No to musisz być konsekwentny, bo inaczej wyjdzie na to, że faktycznie nie ważne jak mówią, byle było głośno.
Ale muszę dodać, że mnie ten temat absolutnie nie zniechęcił, nie zachęcił, nic się nie zmieniło.
Widziałem za dużo wioseł, np. marki Gibson, którym progi wytalały (autentycznie, można było wyciągać palcami), żeby przejmować się jakimś bindingiem, tym bardziej, że to są 2-3 delikatnie niedorobione wiosła, w dodatku w cenie drewna i osprzętu jak wyczytałem, na powiedzmy 1000 wykonanych instrumentów.
Więc statystyki są raczej po waszej stronie, podejście do klienta też przemawia za wami.
Takie wątki pokazują, że nie macie wszystkiego gdzieś, "już się nachapaliśmy, to teraz możemy odwalać kaszanę i możecie nam skoczyć".
Jest dobrze jak dla mnie.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.