Autor Wątek: [NGD] Skervesen Raptor aka Paprotka aka Pacz śfagier! Predejter, kurwa!  (Przeczytany 46773 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Bardz nam miło.
Dla mnie problem jest jeden podstawowy. Sposób załatwienia lub tez nie załatwienia sprawy tutaj i krótki bo krótki ale miedzynarodowy szitsztorm. Ktoś z "nas" dokładnie wiedział jakiemu pajacowi i kretaczowi to podesłać by zrobił z tego użytek. Jak zwykle kolo nie mając zadnych argumentów prócz populistycznych pierdół o dbałośc jakości instrumentów na rynku zawinął wątek do kosza. Bo jakie argumenty może mieć ktoś kto chciał od nas kase za promowanie marki a myśmy go olali, ( mondo ma skreeny rozmów z kolesiem ) jakie argumenty może mieć ktoś, kto rzekomo ma na sprzedaż super mint mucha nie siada  gitare, którą póżniej pokazuje jako nasze największe wyjebki.
Co może powiedzieć kolo, który handlując blakmaszynami gdy sprzedaje nasze pisze, ze to najlepsze wiosło obok BM a za chwile pisze ze to zabawka. Dla mnie to człowiek inteligentny inaczej ale sporo krwi psujący. Nie warty by poświęcić mu choc minutę, ale zmusza do odrywania sie od pracy.
@lupus  zna sprawe, pewnie nie tylko on. Dla mnie to żenada. Nawet Tomka- Didejka w to wmieszał, wypisując steki bzdur i kłamstw w naszej wspólnej sprawie .
I to właśnie w pale mi sie nie mieści, ale sie zmieściło, wraz z butami ... cytując klasyka.
« Ostatnia zmiana: 03 Lip, 2014, 10:06:38 wysłana przez commelina »