Autor Wątek: [NGD] Skervesen Raptor aka Paprotka aka Pacz śfagier! Predejter, kurwa!  (Przeczytany 46741 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Czytam i czytam ten temat i kompletnie nie mogę Cię zrozumieć, autorze tematu. Patrzę na moją "Skervesen Guitar Warranty" (którą oprawiłem w antyramę i powiesiłem na ścianie, a co!), którą również otrzymałeś, patrząc po zdjęciach. Nie wiem, jak z Twoim angielskim, ale po przeczytaniu jej bym na Twoim miejscu pomyślał, by od razu napisać do Jarka i poinformować go o problemach i poprosić o "zrobienie czegoś z tym". Wymieniłem z nim tylko kilka maili i znam go tylko z forum, ale dałbym sobie może nie głowę, ale rękę uciąć, że by odpisał "Rozumiem, przyślij gitarę do Nas, zajmiemy się tym i odeślemy Ci gitarę w takim stanie, w jakim powinieneś ją dostać", pewnie by Ci jeszcze główkę po kosztach skleili.

Zamiast tego wolałeś tutaj, niczym zakompleksiony gimbus, wypłakać swoje żale w taki, a nie inny sposób. Twoje pierwsze wrażenie było "poniżej oczekiwań", rozumiem - jednak niejednokrotnie zaznaczałeś w tym temacie, że już niejedną wiosnę masz za sobą, chyba powinieneś już być na tyle zdystansowany do życia, by sprawę załatwić w miarę profesjonalnie, napisać normalny temat NGD i ewentualnie wyżalić się na wstępie, po czym napisać co sądzisz o samej gitarze.

Trzymam kciuki za to, by sprawa się pomyślnie zakończyła, bo autor moim zdaniem zachowuje się, jakby pierwszy raz po kilkudziesięciu latach wyszedł ze swojej pustelni i nie miał zielonego pojęcia o tym, jak się funkcjonuje w społeczeństwie.