Autor Wątek: NKD - czyli New Klamerki Day  (Przeczytany 2505 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Odp: NKD - czyli New Klamerki Day
« 28 Cze, 2014, 09:35:38 »
Jak dla mnie wykonawczo średnio - Riverside wygląda tragicznie niezależnie od foty, pozostałe mogą być, ale zdecydowanie bez szału...
Co to znaczy "wykonawczo średnio", mógłbyś rozwinąć? Klamry wykonane są ze stali chirurgicznej w klasie 316 L, palone są przez laser, więc precyzja jest również chirurgiczna, nie bardzo rozumiem do jakiego elementu masz zastrzeżenia.
A abstrahując od wykonania, mała dygresja. Na tym forum średnia wieku pewnie jest daleko poza gimnazjum, a nawet liceum. Kto normalny po liceum nosiłby gdziekolwiek logo (nawet ulubionego) bandu poza klasyczną czarną koszulką? Poza ultra-true-heavy/thrash metalowcami, którzy nawet stringi mają z logo Slayera/Iron Maiden.
Abstrahując od nieuzasadnionego czepiania się wykonania, nie dopuszczam złej woli, tylko po prostu totalną nieznajomość rzemiosła, to ja np. 38 lat, i chcę nosić właśnie takie klamry w swoich bojówkach, czy w bojówkach też chodzą tylko gimnazjaliści...
No stary, dajże spokój, jeden zbiera znaczki, drugi kleje do znaczków, czepiasz się bez sensu, żeby to merytoryczne zarzuty były, ale niestety przywaliłeś jak dzik w sosnę mniej więcej na poziomie gimbazy...
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.