Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1695744 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Nie muszę mieć najnowszych iphonów, ale samą miłością się nie nakarmi i nie ubierze dzieci. Trzeba mieć jakieś poczucie stabilności i bezpieczeństwa, żeby móc spokojnie sobie pozwolić na posiadanie dzieci.

O to to. Za bardzo się skupiłem na "gadżetach" jak to @Dmaligator określiłeś, ale chodzi o całokształt. O warunki mieszkaniowe, dostępność do szeroko pojętych multimediów (tak przewodowa, jak i bezprzewodowa), możliwość realizacji zainteresowań itepe. A to niestety kosztuje, i to niemało.

Natomiast

Serio Jeż. Masz brykę, Żonkę, rower, wioseł parę. Fajnych kumpli na ss.pl. Tak ci w życiu trudno i ciężko?

Z tymi kumplami na ss.pl to nie wiem co oni na to ;D ale akurat z tego co wymieniłeś to się cieszę. Serio serio. Ale to nie o mnie temat, stąd wrzucam co ważniejsze w spoiler. Kto nie chce, niech nie czyta ;)

Spoiler

A co do złodziejstwa, to jak ja żałuję w tym wypadku, że mamy postęp cywilizacyjny i się za to części ciała już nie obcina... :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.