of kors Harvestowi
[edit]
Witam!!!
Mam rewelacyjne wieści....
Właśnie dostałem koszulki... wyglądają zajebiście...
Czekam teraz tylko aż będzie 100% wpłat i wysyłam je do Harvesta... Sinner dostanie swoje jak przyjedzie do mnie na kawke
No i dzień się dobrze zaczął mimo tego, że 24h na służbie
[edit2]
:evil:Panowie, stała się rzecz straszna, a przynajmniej nieprzyjemna... sądziłem, że mam do czynienia z dorosłymi i poważnymi ludźmi... niestety, jak to często w życiu bywa, spotkała mnie niemiła niespodzianka...
Jeden z naszych kolegów zrezygnował z zamówienia jak koszulki były już w głębokiej fazie produkcyjnej... W wyniku jego nierozważnych decyzji mamy do dyspozycji dodatkowe dwie koszulki...
Koszulki te mają TYLKO duże logo z kodem kreskowym z przodu, są czarne Heavy 200 w rozmiarze XL.
Tak więc dobrze by było jakby znalazły się osoby chętne do zakupu tych koszulek...
W przeciwnym razie zostanę zmuszony do wyłożenia z własnej kieszeni tych 76zł. Z uwagi na to, że zakupiłem sobie już 2 koszulki dodatkowe 2 są mi na prawdę zbędne... Bo jak będę nawet zmieniał te koszulki to ludzie pomyślą: co za debil... całe tygodnie w jednej koszulce chodzi
Jak mówi staropolskie przysłowie: "jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupę"... sprawdza się to i w tym przypadku... Chciałem dobrze załatwiając te koszulki... udało mi się utargować maksymalną możliwą zniżkę...
Powinienem wstrzymać wysyłkę wszystkich koszulek do czasu, aż będę miał kasę za wszystkie, bo już gościowi 700zł zapłaciłem... Ale oczywiście nie będę chujem i jak tylko wpłynie do mnie kasa od harvesta za pozostałe koszulki to od razu leci do niego paczka gołębiem pocztowym ubranym w koszulkę SS