no nareszcie się doczekaliśmy... Przepraszam za opóźnienie, ale cały zeszły tydzień był masakryczny... najpierw ja zachorowałem na jelitówkę... tragedia... leciało ze mnie wszystkimi możliwymi otworami
później dopadło to mojego 9-cio miesięcznego synka, a na końcu żonę... dobra dobra... to nie forum hipochondryków tylko gitarowe... więc do rzeczy...
Dzwonie dziś do gościa z pretensjami, że nie daje mi znać o wycenie koszulek... a on zdziwiony... jaka wycena...
... koszulki będą gotowe na poniedziałek
No to mnie trochę zdziwił... a ja się pytam za ile... no i cena też mnie trochę zdziwiła... na szczęście pozytywnie... wcześniej pisałem, że przy tej ilości będzie ok 40-42zł za sztukę... a bałem się że przy obecnym kryzysie i rosnących cenach materiałów, żeby nie wyszło 45... a on mówi, że cena za 1 sztukę gotowej koszulki to:
38zł !!!
Mam nadzieję, że taka cena Was zadowala... i że nikt mi się teraz nie wycofa... tym bardziej, że koszulki już się robią
Tak więc proponuję kasę przesłać do Harvest'a... on jak będzie całość to prześle do mnie... a ja jak dostanę to wyślę koszulki... a nawet na swój koszt... skoro wyślę wszystkie do harvesta i on roześle dalej to mogę na przesyłkę wyłożyć... a Harvest niech najlepiej do tych 38zł doda od razu koszty przesyłki pojedynczych egzemplarzy, żeby nie był stratny...