Autor Wątek: Xotic BB i AC  (Przeczytany 30310 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Odp: Xotic BB i AC
« 17 Lut, 2009, 12:46:28 »
Heh mega fajny test, przyznam szczerze że aż sam sie zgasowałem zwłaszcza po przeczytaniu:
Przyznam, że BB Preamp zreformował mój pogląd na efekty typu distortion, które to wcześniej były dla mnie synonimem definicji bzyczącego gówna zabijającego wszystko dookoła, łącznie z sednem – czyli brzmieniem

..gdyż sądze/iłem tak samo a teraz mam straszny gas zakupienia jednego. Do 5150 używanie jako podbijacz do solówek to grzech ? Bo myślałem nad boosterem. Jeżeli nie, to który byłby lepszy ? :) (dodam że chodzi mi tylko o to żeby podbicie było SELEKTYWNE a nie MOCNIEJSZE. Bo na zapas gainu w 5150 to nie narzekam).

PS: W ogóle jak sie ma ciśniecie na tym BB Preampie jakiegoś totalnego zła pokroju grindów ? Tak z ciekawości-daje rade samo z siebie ?

caly urok bb polega na tym, ze jest dobry do wszystkiego IMO, jest bardzo uniwersalny i jak kolwiek brzmi to jak banal, to tak jest... nie ma problemu z uzyskaniem barw typowych do treble boostera, wtedy solo przebije sie przez najgestszy mix... Moj sasiad ma 5150, musze sie do niego przejsc :)