Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1694302 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
No dobra, a na kogo ma głosować taki "młody człowiek"?

- PO - dziękuję, wyjebali poprzednich "młodych" już przynajmniej dwa razy,
- plankton jak odpady z PO, z PiS czy z czegokolwiek innego w postaci "solidarnychpolsk" czy innych "europplus" - bez żartów
- PiS - prędzej oddam głos na Partię Hodowców Ślimaków Winniczków, jeśli takowa powstanie,
- Palikot - miał swoją szansę, ale wolał machać gumowym pindolem i walczyć z krzyżem na sali sejmowej,

Mikke jest jaki jest, ale jest taki od lat. I jako jeden z ostatnich nie owija w bawełnę, co się może podobać młodym.

Aha, ja nie głosowałem. Musiałbym albo załatwiać zawczasu zgłoszenie do innej komisji, albo dymać 70km w jedną stronę żeby skreślić ten krzyżyk. Dziękuję, postoję, mam zdecydowanie lepsze sposoby spędzania wolnego czasu. Czy taki, czy inny pasożyt dostanie się do PE, i tak nie ma wpływu na moją bieżącą (i przyszłą) egzystencję.
« Ostatnia zmiana: 26 Maj, 2014, 08:06:52 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.