Autor Wątek: Guitar Spot Blog#1 - czyli Gibsony za 180 tysi  (Przeczytany 7222 razy)

Offline Guziel

• Gaduła
  • Du Doppelgänger, du bleicher Geselle!
No tak, czego spodziewać się po SS.pl... :D

Może lepiej zrezygnować w ogóle z pokazywania siebie i podłożyć samego lektora do przewijających się zdjęć prezentowanych w filmie rzeczy? Nawet jeśli wychodzi miernie.
Ja spodziewałem się, że skoro oglądam film o TAKICH gitarach to będzie to porywające. Nie mam zamiaru kłamać, że jest zajebiście i generalnie wyrwało mnie z mojej sypialni i lecę zapierdalać na giba za 20 koła.
Nikt tu chyba nie powiedział, że zagra i zrobi to lepiej ale wskazał jak to widzi. Co dziwne, większość wypowiedzi ma podobny wydźwięk... :D My nie jesteśmy hamerykanie, nie prezentujemy uzębienia bez przerwy i w każdej sytuacji. Nie klepiemy się po plecach przy każdej okazji. Tutaj tak nie jest i ja się z tym liczę, że mogę zostać zjechany w konstruktywny lub nie sposób za byle caco. Przynajmniej wiem, że jesli zrobiłem coś chujowo to tak jest a nie wazelinka z każdej strony tylko po to, żeby dojebać kolejnego, nieszczerego posta.
Mam wiele szacunku dla Twojej pracy, tego co stworzyłeś i jak prowadzisz to czym się zajmujesz. Podziwiam chęci do kręcenia jeszcze bloga ale z racji, że to rzeczy warte w sumie 180 tysi do tego z tak historycznym rysem, z tego powodu nie licuje mi to wszystko jakoś z tym filmikiem.
Poza tym vlogowa "konkurencja" jest dość mocna, większośc chyba przyzwyczaiła się do dopracowanych i mocno przemyślanych rzeczy na YT.

No... Właśnie dojebałem więcej słów niż przez całę 4 lata bytności na forum :D
"Szczęk broni w imię boże. Jeszcze jedno słowo. Zapamiętaj na zawsze..."