Autor Wątek: Guitar Spot Blog#1 - czyli Gibsony za 180 tysi  (Przeczytany 7134 razy)

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
Michał, ale przyznaj - trochę to nie w tą stronę chyba co chciałeś, prawda?

Nie masz racji- jest w tą stronę co chciałem- to pierwszy odcinek i jakbyś posłuchał (poczytał) uważnie to dowiedziałbyś się, że powiem o własnych odczuciach, powiem więcej w kolejnym odcinku. Najpierw chciałem dać okazję innym by ich posłuchać, a w kolejnym odcinku powiem ze szczegółami o każdej z nich i o własnych odczuciach po organoleptycznym sprawdzeniu + spostrzeżenia nt. serii CC, Artist, Historic Reissue i starych gitar.

Przyjmuję krytykę i dziękuję za nią, ale kulturalną.

Oczywiście, możemy się zasypywać filmikami z Wildwood'a czy Andertons'a, ale niestety za mną nie stoją takie ekipy, talenty i budżety jak u nich. Po prostu nie stać mnie na taką produkcję. Każdy myśli, że skoro mam takie gitary to jestem niewiadomo jak bogaty, ale jak wiecie w naszym kraju nie jest łatwo prowadzić własnego biznesu i gdybym nie pracował na etacie już dawno by Guitar Spot nie było. To nisza, a ludzi, którym potencjalnie mogę sprzedać tak drogie gitary znam z imienia i nazwiska- tylu ich jest.
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl