Autor Wątek: Co nas w życiu cieszy ;)  (Przeczytany 1781213 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: Co nas w życiu cieszy ;)
« Odpowiedź #8275 06 Maj, 2014, 08:24:03 »
Urząd Miasta Wrocławia stwierdził że uchwali nowy miejscowy plan zagospodarowania który obejmuje budynek w którym mieszkam,a mieszkanie bezpośrednio należy do rodziny mojej dziewczyny.

Chcą przekształcić zabytkowy budynek znów na cele oświatowe i wszystkich wysiedlić. W uchwale rady miasta zapisano że w związku z tym nieruchomość podniesie swoją cenę i mamy od tej różnicy jeszcze zapłacić 30% na rzecz Gminy Wrocław.

:) no kurwa dawno się tak nie uśmiałem. Żeby kogoś z domu chcieli wyjebać i jeszcze mu kazali za całą imprezę płacić.

kurwa byle do wyborów :facepalm:

Które prawdopodobnie nic nie zmienią. Dlaczego tyle mułu jest w ludzkich głowach nie potrafie tego pojąć.
Mam pytanie do ogółu czy ktoś z Was jest w stanie podać mi, przypomnieć co takiego proludzkiego i prorodzinnego wprowadził jakikolwiek rząd , czy było fogle cokolwiek od czasów transformacji ? Czy było coś gdzieś ze w urzedzie typu US czy zus nie czuliśmy sie jak złodzieje ? Przecież niezależnie od opcji na górze, tam pracują ludzie lub może częściej "ludzie"