BBE sonic stomp/rack'owe wersje jeżeli nie używasz. Może się okazać, że więcej nie będzie trzeba.
gość się pyta o tubescreamera, a ty mu wyskakujesz z tym gównem, które nie dość, że psuje brzmienie lampy to jeszcze służy do zupełnie innych zastosowań niż TS? równie dobrze mógłby się zapytać o delaya a ty mogłabyś mu polecieć kaczkę dunlopa
oj Radziu, Radziu, po tobie bym się tego nie spodziewał 
Widać, że kolega chyba nie orientuje się po co i na co używa się BBE z 5150. Enyłej, bez osobistych wycieczek proszę, bo po tym co napisałeś śmiem twierdzić że gówno wiesz w temacie :* i do tego przykład z kaczką i delay'em jest delikatnie mówiąc z dupy w tym przypadku(jak już trzymamy się "fekalizmów"

)
Co by rozwinąć lekko temat - dodatkowo przypomniałem sobie że dopalałem Ts-9 DX (tryb normalny) 5150 BL w studio. Ostatecznie w tamtej sesji z tamtą paczką i gitą lepiej się sprawdziło fiftyłan z BBE. Palnik dopalony tym dx-em mi dupy nie urwał. No ale każdemu według potrzeb. Chcesz mieć tajt sałnd z "szybszym" dołem, lepiej sprawdzić bbe jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, chcesz mieć miło wypchnięty środek z większym "punktem", bier TSa.