Napisz do tego gościa - gf.factory@gmail.com Robi drewniane pickguardy na zamówienie, może i z pleksi zrobi. Na pewno ma szablony wszelakich RG.
potwierdzam - robił mi do Flame Bell (sss) + Washburna MG40 (hsh) - 80 zł za białe 3 warstwowe (w tym materiał)
co mogę powiedzieć: cena ok zważywszy, że to nie są standardowe, a przy Washburnie NIE DO DOSTANIA ZA CHINY LUDOWE
, płytki robi sam (skleja 3 warstwy), wycinają mu szablony wodą potem struga frezem, poleruje (tu najsłabszy tego element - nie jest to świecąca jak psie jajca na wiosnę), wykonanie ok, szału nie ma ale źle też nie jest jak masz sam strugać to pewnie nie wyjdzie Ci tak fajnie
, te drewniane robi ze sklejanych fornirów są fajne więc może taki custom se zrób? z kosztami transportu też się dogadasz
perłowych nie robi bo nie ma materiału - tak jak pisałem płytki kleją sami, bo tafla białej kosztuje 30 zł, a perłowe od zajebania
mi kiedyś kumple dziergał w domu z przeźroczystej plexi (to też poleca Orange - skan -> przerobienie na krzywe -> drukarnia z CNC
potem może dać pod to co chcesz np. komiks, playboya itd. albo co ostatnio mi się przypomniało na wierzch okleinę ze starego POLMUZA i masz perłową płytkę - tak mi kiedyś kumpel robił - po polerce EFEKT PRZEPIĘKNY
ps: w drukarni jak bym im przesłała skan do przerobienie na krzywe i cięcie około 50zł + materiał / szt.
ps. 2: tu masz fotki z NGD -
http://forum.sevenstring.pl/gitary-barytonowe-i-inne/ja-tysz-2x-ndg-%29/ przy MG40 spierdzielił mu frez przeciął jak przy RG płytkę dlatego widać za gryfem deskę Washbutna