no ogolnie moja suka gada przyzwoicie, troche to trwalo, bo musiala sie rozegrac (kupilem nowke), ale most to padaka. jest zbyt przesuniety w glab korpusu (w strone pikapow), co uniemozliwia ustawienie menzury dla e1 (siodelko opiera sie o trzpien trzymajacy most na zawiasach), a juz na pewno nie w takim stopniu, by zrobic dive bomb. Most mam zablokowany tremol-no, nie uzywam go, co nie zmienia faktu, ze moglbym kiedys chciec, a nie moge w gitarze za takie pieniadze, uwazana za najlepsza 7ke seryjna... chuja tam najlepsza. Co ciekawe w 6ce most jest dalej wysuniety, macalem dwie 6ki i w obu siodelka byly niemal calkiem schowane pod oslonka w moscie, jeden z adminow potwierdzi, bo mial kilka na jamie. Wszystkie foty 7ek za to, jak byk widac, ze siodlo prawie sie styka z trzpieniem, malo kto sie przyznaje, ze to problem, co mnie osobiscie dziwi... Pewnie nikt nie lubi sie przyznac, ze czuje sie zrobiony w chuja... Zalamanie na przelocie siodelka szyjki tez znikome dla srodkowych strun, owijka z b7 obiera podstrunnice, to kolejne niedociagniecia serii, ale wygody nie mozna jej odmowic, brzmieniowo mi pasuje
customer service byl niezwykle pomocny w kwestii siodelka mostka i problemow z intonacja
poradzili mi wymiane struny... i tak zmieniam dwa razy w miesiacu od ponad roku
Jakbys byl w toruniu to zapraszam na wodke, sam obmacasz. Zona zrobi rogaliki