Autor Wątek: Vexing Question klip/muza do oceny  (Przeczytany 27948 razy)

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
Nie musisz kupować ;) Słyszę skrajne opinie na temat jego pracy ale więcej pozytywnych. Jak wspomniałem - nam ten sound odpowiadał. Obecnie odpowiada też sporej grupie odbiorców, a że tutaj mamy zwolenników innego brzmienia to cóż poradzić ;) Każdy loffcia co innego.

Aha, to mam złą wiadomość - nie macie rapu. Macie co najwyżej melorecytację. To że rap jest forma melorecytacji, nie oznacza że macie rap.

Oh! No way ;) Otworzyłeś mi oczy. Dobrze. Teraz proszę wiec o opinie na temat melorecytacji ;)

Ja Was nie bardzo rozumiem. Wlazicie na forum z mocno srednim nagraniem (kurwa, niektorzy tutaj szkice utworow na kolanie robia lepiej brzmiace), chyba jednak z przeswiadczeniem, ze jest uber mega zajebiscie, a jak Wam probuja klapki z oczu zdjac, to zamiast faktycznie wykorzystac to, nauczyc sie czegos wiecej, doskonalic, to nie kurwa, trzeba szperac po innych profilach, co inni graja i sie dojebac w rewanzu.
Wiecej pokory kurwa!

Dla mnie te kolanowe szkice to często nie mniejszy kondon niż dla Was nasze nagrania więc wiesz ;)