Dzięki wszystkim za inicjatywę, na zadane przeze mnie pytania otrzymałem takiego maila(podaję tylko istotny wycinek):
Co do Pana pytań, postaram się odpowiedzieć najlepiej jak umiem - proszę tylko wybaczyć jeśli coś będzie bardzo uproszczone jako, ze nie jestem w 100% obyty w temacie, a gitara byla zakupiona do nauki.
1. Nie modyfikowałem nic. Gitarę odkupiłem w dokładnie takim samym stanie od poprzedniego właściciela.
2. Nie moglem znaleźć dokładnego modelu, ale ma Pan racje, seria P to rok produkcji 93-94, trochę wcześniejsza,
oczywiście Japan - numer seryjny P518948
3. Mostek to Floyd Rose - oryginał. Tremolo napisałem jako nazwę zastępcza, chodziło od początku o floyd rose, ktoś zwrócił mi uwagę parę godzin przed końcem i nie zdążyłem zmienić opisu.
Mogę na pewno zapewnić o idealnym stanie samego wiosła. Jak w opisie - oddałem specjalnie na regulacje i przegląd do lutnika gdyby moje krzywe palce coś zepsuły, przegląd wyniósł mnie 250 zl wiec to już z głowy.
Śmierdzi mi to na kilometr... Ustawianie gryfu za 250 zł?
@drozdu W sumie wykończenie tego strata wygląda identycznie jak jednego tele z tej stronki, którą podesłałeś, co pozytywnie nastraja, że korpus też prawdopodobnie jest od jakiegoś Fendera.
@y Bardzo bym prosił, już smaruję PW
Jak myślicie, wycofać się z aukcji, bo fake, czy zaryzykować?