Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711918 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
to ja moze dorzuce odnosnie blokow, moja tesciowa mieszka w bloku gdzie wiadomo jest wspolnota, maja rade no i taka rada zarzadza sobie taka fantastyczna pani, ktora regularnie do jakichkolwiek prac zatrudnia firmy, a wlasciwie tylko jedna firme (w kwestii prac remontowych) po znajomosci a wlasciwie bardziej rodzinnie bo to firma jej męża, nie ważne że drogo jak z kosmosu, ważne że pieniądze zostaja tam gdzie trzeba. Ostatnio były remonty klatek schodowych to myślałem że jebnę jak usłyszałem wyliczenia kosztów na jedna klatkę :facepalm: gdzie owszem sciany fajnie wycekolowali, dali barierki na schodach nowe - całkiem spoko (tylko to nie budynek ZUSu żeby dawać metalowe z połyskiem :facepalm: ale co tam lans musi byc) no i "najlepsze" rozwiązanie poszło na schody...gładki kamień (naturalnie z połyskiem) na którym w każdej chwili, nie znasz dnia ani godziny możesz się poślizgnąć. Na każdym stopniu są owszem takie dwa podłużne wybrzuszenia które maja wytwarzać jakikolwiek opór, ale co to zmienia jak reszta buta, mniej lub bardziej dotyka tej ultra gładkiej powierzchni i bardzo łatwo może Ci zacząć noga skręcać :facepalm:

dodam jeszcze ze ta fantastyczna Pani co roku wymyśla podwyżki a 90% mieszkańców tego bloku zgadza sie jak głupie lemingi w ogóle nie kwestionując jakichkolwiek decyzji. Miałem okazje zobaczyć rozpiskę kosztów na środki do czyszczenia itp i rozwaliły mnie zawyżone stawki. Moja teściowa praktycznie jako jedyna próbuje z nią wojować a typiara to straszna manipulatorka i bardzo szybko dąży do zmiany tematu i generalnie idzie sie pochlastać. Dobrze, że chce sprzedac to mieszkanie bo to chyba najlepsza opcja, żeby po prostu stamtad sie wynieść.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||