Commelina
Jeśli do mnie pijesz
Akurat najmniej do Ciebie ale dzięki za rzeczową odpowiedź bez personalnych inwektyw bo to właśnie cenię i tak bym chciał dyskutować na tym forum
nie Commelina, Semedi wyróżniony, Mondo to robił klip, Stivo skrytykował, tak więc chyba zostałem tylko ja?
Przepraszam ale po takich postach mam odczucie, że chcecie bawić się we własnym gronie i prawić sobie komplementy a kiedy ktoś napisze, że może nie bardzo coś mu się podoba to no cóż ... nie jest tu mile widziany delikatnie mówiąc.
Ja Cię tu mile widzę, wyrażam tylko jak ja na to patrzę nie oceniając na wyrost Twojego spojrzenia. Internety się czasem trudno czyta, więc rozumiem, że możesz mnie czy innych chłopaków niekiedy opacznie odebrać... ja z tego powodu np. czasem wstrzymuję się z odpowiedziami, albo czytam kilka razy zakładając wiele scenariuszy intencji zawartej treści
bawić się we własnym gronie i prawić sobie komplementy a kiedy ktoś napisze, że może nie bardzo coś mu się podoba to no cóż ...
Dodam jeszcze na podstawie tego cytatu, że czasem warto poszukać w worku minusów jakiś plusów i pochwalić za nie, a dobre rady zachować dla siebie, albo na kiedy indziej. Czemu? Tylko i wyłącznie temu, że ktoś poświęca swój czas, pracuje nad sobą i swoją twórczością. Walczy, żeby coś osiągnąć, a zamiast tego mógłby siedzieć na dupie i nie robić nic. No, ale wiadomo, że nie zawsze się wszystko udaje i przyjdzie czas zetknąć się z krytyką. Po jednym cała strona komentarzy spłynie, a innego zdemotywuje/spowolni/zniechęci do dalszej pracy. Nie piszę oczywiście o lizaniu sobie jajek tylko o znalezieniu
faktycznych plusów. Wiadomo też, że wymuszone komplementy są równie wkurwiające jak bezpodstawna krytyka.