Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711520 razy)

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
Ja dostałem 1000 zł kary bo nie mam badań o zdolność do pracy, a kurwa jestem własnym pracodawcą.  :facepalm: Czyli z logicznego punktu widzenia sam sobie mam wydać polecenie żebym poszedł na badania, później mam sobie przynieść zaświadczenie i co kurwa sobie mam sam podpisać że jestem zdolny do siedzenie przy telefonie i załatwiania spraw? Kurwa absurd.

Odnośnie wskazania ludzi zdolnych coś zmienić... jeszcze pół roku temu może i bym wskazał, ale to byłoby nie far w strosunku do Ciebie Comm, bo po krótkiej mojej przygodzie z Ruchem Narodowym mogę stwierdzić z czystym sumieniem, że są to ludzie, którzy absolutnie nigdy nie zrobią nic więcej, niż jakiś tam marsz, bo nie mają umiejętności prowadzenia polityki. To zabawne, bo przez jakiś czas myślałem, że będzie na kogo zagłosować. Tak sobie na to patrzę i się śmieję, bo moje interesy ideologiczne w tym państwie reprezentuje jedna tylko legalnie działająca organizacja, która ma powalającą liczbę zdaje się 400 członków. :D