Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711102 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
naaaaajs.....

Widzisz, moja żona np. dała się nabrać na fałszywy sklep internetowy (bywa, stało sie), zrobiła przelew, sklep zniknął z netu, złożyliśmy doniesienie na policje. To było jakoś w lutym. 4-5 miechów poźniej list, że probują coś tam zdziałać przez ISP, a wczoraj, że "sprawa umorzona z powodu braku wykrycia sprawcy".... zreszta ktos tu na forum pisal ze go policja przepytuje bo byl od hostingu czy robil stronke tego sklepu...zreszta oni takie zgloszenia przewalaja dalej do konkretnej prokuratury w konkretnym okregu w innej czesci polski ktora bedzie zajmowala sie tym i tak to wszystko pada na pysk w biurokracji.

Rozpierdala mnie to, bo dostali ode mnie numeru konta na który był przelew zrobiony razem z danymi osobowymi odbiorcy, nawet jeżeli to były jakieś fałszywe dane, to chyba jakiś burak musiał to konto założyć. Wiem ze da sie zalozyc konto przez internet w banku, ale to chyba bylby absurd gdyby bank nie weryfikowal dokumentu tozsamosci w jakis sposob aby wylapac oszustow, bo jeżeli tak jest to żyjemy w jeszcze bardziej pojebanych czasach niż myślałem.

Tak czy inaczej...mam juz to w dupie bo najwyrazniej juz nic nie zdzialam.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||