Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710810 razy)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
serio serio, ja pracuje w Netii :<

ed: auto mnie wkurwia jak niewiem co. nie kupujcie nigdy lanosów (a w szczególności ode mnie)
japierdole pakuje hajs w naprawe a cały czas jest zjebane to samo.
jade gdzieś i niewiem czy wróce bo sie auto w kazdej chwili moze zjebac.
kurwa.
« Ostatnia zmiana: 23 Wrz, 2013, 22:04:42 wysłana przez sify11 »
i always go full retard

Orange

• Gość
Okazuje się, że agencje pracy działają na całym świecie tak samo. Co rusz - to gorzej. Ech, jak żyć?

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
Polazłem kupić nowe DT. I już wiecie jak to się skończyło.

bandit112

• Gość
Moj znajomy ma neta, placi normalnie za 20Mb, ma 2. i to jest norma. Zostalo mu to przedstawione, gdy podpisywal umowe, bo jest na koncu linii i ma straty na kablach. Nie masz miec do kogo zalu, ze jest tak, a nie inaczej.

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
sram na takie normy. mieszkałem w trzech państwach europejskich poza polską i tylko tutaj wszyscy pierdolą, że taka jest norma i nic nie zrobisz. Jak coś jest chujowe to zwrot pieniędzy, a nie kurwa że taka norma i trzeba się na to godzić. Idź powiedz szwedowi, że jest na końcu kabla. Wyśmieje Cię, a potem dostaniesz z topora przodków, kurwa.

bandit112

• Gość
sram na takie normy. mieszkałem w trzech państwach europejskich poza polską i tylko tutaj wszyscy pierdolą, że taka jest norma i nic nie zrobisz. Jak coś jest chujowe to zwrot pieniędzy, a nie kurwa że taka norma i trzeba się na to godzić. Idź powiedz szwedowi, że jest na końcu kabla. Wyśmieje Cię, a potem dostaniesz z topora przodków, kurwa.

Gdzie Ty zyjesz, w RPA? Nie podoba Ci sie jakosc uslug, to zmien dostawce. Ja np. w firmie ktorej pracuje nawet nie proponuje ludzia neta, jesli nie beda mieli tego, za co placa. Z tym ze to mala firma obslugujaca 2 srednie miasta, przynajmniej jak na razie liczy sie u nas jakosc, nie ilosc. Rozwiaz umowe twierdzac, ze nie daja, czego zapewnili i kary nie zaplacisz. No, cbyba ze to bylo uwzgednione w umowie, ktorej nawet przed podpisaniem nie czytales...

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
proponuje ludzia neta

o boziu jak boli
B ( o ) ( o ) B S

bandit112

• Gość
No zycie, pozno bylo.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
i jak jest późno to myli Ci się "om" z "ą"? :D
Przeglądarka pewnie też zaspała z korektą :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Żeby korekta spełniała swoje zadanie, to "najsampierw" trzeba używać liter diakrytycznych... No ale, to skomplikowana czynność przecież, trzeba by jeden paluszek więcej zaangażować do pisania.

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.

Gdzie Ty zyjesz, w RPA? Nie podoba Ci sie jakosc uslug, to zmien dostawce. Ja np. w firmie ktorej pracuje nawet nie proponuje ludzia neta, jesli nie beda mieli tego, za co placa. Z tym ze to mala firma obslugujaca 2 srednie miasta, przynajmniej jak na razie liczy sie u nas jakosc, nie ilosc. Rozwiaz umowe twierdzac, ze nie daja, czego zapewnili i kary nie zaplacisz. No, cbyba ze to bylo uwzgednione w umowie, ktorej nawet przed podpisaniem nie czytales...

zaraz, to przecież nie ja mówiłem o internecie. :D mój jest relatywnie ok.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Cicho. Nie przeszkadzaj Banditowi w ognistej debacie z samym sobą.
To jest niesamowicie fascynujące widowisko. Wy wszyscy którzy go zablokowaliście - NIE WIECIE CO TRACICIE!
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ataki nożowników w Krakowie i okolicach... W goły dzień gościowi upier*alają rękę maczetą, wykrwawił się na śmierć, ogólnie co kilkanaście dni trupy... A policja nic.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Głównie chodzi o kiboli i jakieś narkotykowe gangi, ale ostatnio zaczęli napadać na przypadkowych ludzi, zabili 23-letniego studenta albo innego gościa za sam szalik jakiejś innej drużyny piłkarskiej, totalna anarchia po prostu.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
ostatnio nie słyszałem o żadnej akcji, rzucisz jakimś linkiem? Mieszkam w hucie więc wolę wiedzieć co się dzieje, rozumiesz...

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Gadałem niedawno z dwoma znajomymi studiującymi w Krakowie plus dzisiaj w telewizji publicznej widziałem obszerny reportaż, jak szukam w necie, to tylko pojedyncze przypadki raczej są:
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,atak-nozownika-w-krakowie-nie-zyje-24-latek-zatrzymany-trzezwieje,97790,html?categoryId=496
Tu trochę więcej:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/1288688-kolejny-atak-nozem-w-krakowie-tym-razem-w-samym-srodku-dnia.html

Nawet u Ciebie w Hucie trochę znalazłem, ale wszystko to kibolskie porachunki typu tego:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,14619948,Atak_nozem_w_Nowej_Hucie__Ofiara_nie_chce_szukania.html

W każdym razie słyszałem dzisiaj w TV info typu syn bodajże komendanta głównego (ten aktualnie na "urlopie zdrowotnym") jest szychą wśród kiboli, policja nie reaguje, tylko straż miejska czasem interweniuje i straszliwie mnie to wkurwiło, szczególnie że właśnie myślałem akurat nad studiowaniem na AGHu, a to mnie trochę zniechęciło do zapuszczania się w te okolice.
« Ostatnia zmiana: 25 Wrz, 2013, 23:03:46 wysłana przez gizmi7 »

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
o tym na grodzkiej nie słyszałem, pojebane

Offline Ibanezz977

• Gaduła
Na Grodzkiej zmarł kolega mojego ziomka z zespołu. Wykrwawiał się na rękach swojej dziewczyny a to tylko za to, że coś tam odpyskował do gościa który szturchnął jego laske. Masakra.

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
i takie właśnie historie sprawiają, że raczej nigdy nie wrócę do krakowa.

Offline thornado2

• Gaduła
Jak szedłem kiedyś z Pannicą, to już usłyszałem w moim kierunku rzucony tekst "fajna dupa ! mógłbym Cie za nią zabić !"  :facepalm:
Ale wolalem nie sprawdzać czy faktycznie by to zrobił, więc nie zgrywałem bohatera.  :facepalm:

Za to odchodząc od tematu, bo może nie tak tragicznie, ale nadal wkurwia...

Szedlem sobie dziś grzecznie chodniczkiem rozmawiając przez telefon i niestety nie zauważyłem jak jakiś pajac wjechał rozpędzonym samochodem obok mnie w kałużę wielkości... twojej matki bardzo dużej wielkości.
I calusieńki mokry do domu wracałem. A jeszcze chory jestem i znając życie, to mnie to dobije jeszcze bardziej.

Offline Frantic

• Pr0
I calusieńki mokry do domu wracałem. A jeszcze chory jestem i znając życie, to mnie to dobije jeszcze bardziej.
Łojoj!

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Wkurwia? Może powinno być w "co smuci"? Nie ważne, pisze tutaj to pisze.
Wkurwia mnie to, że gdy człowiek zaczyna sobie mościć miejsce do czegoś i upatrzy coś co pasuje do niego, musi się pojawić realna groźba zniknięcia tego. Jakby nie dość, że przez lata człowiek tułał się w lewo i prawo, szukał tam gdzie nie trzeba zapominając, że szczęście w które prawie, że nie wierzy jest obok - bardzo blisko, to teraz gdy wreszcie znalazł to co pasuje musi świecić mu po oczach cholerną groźbą odejścia. Pytanie które sobie wtedy każdy zadaje to: ile wysiłku muszę poświęcić aby to zdobyć? Czy muszę posunąć się na krawędź prawie całkowitego wyczerpania energii i utraty zmysłów?
Jedyne co można zrobić to zmienić składowe planu i taktykę oraz mieć nadzieje.
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Spoko, z babami tak już jest :P