Nikt, sprzedałeś jednego ze swoich ESP, które zmacałem?! :O
Nie Niedziu. Chodziło mi o mojego wcześniejszego czarnucha B7, czarny, odwrócona główka baryton
@nikt
W sensie rodzinka Valvestate jest godna polecenia? 8080 ciężko dorwać, na fb grupie gość sprzedawał za 670 zł co było kosmosem i grzechem ktoś wyhaczył z tego co pamiętam. Częściej przewija się 8040.. i zastanawiam się czy taki 8040 przebiłby się przez perkę?
Wy tak poważnie ze walvstejty są okiej ?
Kurde gralim na tym w latach 90-tych i padaka to była wtedy jakich mało, no chyba ze coś pomieniali.
Grałem przez jakieś 3 lata na wersji kombo 2x12 a teraz na headzie plus paczka 2x12 na CV30. Oceniać mogę na dwa sposoby. Jeśli miałby to być mój jedyny wzmak to jasna sprawa że są lepsze. Ale jeśli popatrzę na niego przez pryzmat ceny jaką kosztuje, ilości brzmień i przede wszystkim brzmień które od dłuższego czasu mi siedzą w głowie to nie mam mu nic do zarzucenia i twierdzę że wart jest każdej złotówki.
Tak jak Dun napisał, problem jest tylko z samą konstrukcją i tym że trzeba się nakręcić. Gała Contour potrafi cuda w pozytywnym i negatywnym znaczeniu tego słowa. Szkoda że Domin z Domestic Waste (ex Lost Soul) mało się u nas udziela. Ostatnio sobie zrobiliśmy pogadankę o tranzystorach i m.in. o 8100. Był podobnego zdania jak ja, zresztą używał go ostatnio w studiu.