Nie wiem jakich środków oczekujesz, ale ponieważ masz ograniczoną dyspozycyjność to raczej byłaby praca dorywcza - ze swojego doświadczenia wiem, że KFC tak zatrudnia, normalnie na umowę o pracę, a czas pracy sobie kształtujesz tak jak Ci pasuje. Wiem, KFC, ale jak się nie ma co się lubi... Ja przepracowałem tam dwa razy wakacje, w sumie lekka praca to nie jest, nie płacą też dużo, ale nie żałuję.
Mam nadzieję że rada się nie przyda i znajdziesz coś znacznie ciekawszego, powodzenia.
można dowolnie dobrać ilość godzin czy ona jest stała, a można je tylko różnie rozplanować?
Jak ja pracowałem (to było już jakiś czas temu, ale myślę, że się nic nie zmieniło) to działało tak, że np. podpisywałeś umowę na 1/4 etatu i tyle miałeś wyrobić w ciągu miesiąca. Potem na każdy miesiąc dogadywałeś się z managerem co do dni i godzin w których pracujesz, czyli w Twoim przypadku pewnie byś się dogadał na pracę od pt-ndz.
Praca jest na dwie zmiany, więc jeżeli masz zajęcia rano to może byłbyś w stanie po południu iść do pracy (takie coś może być atutem w razie rozmowy, na zasadzie że nie tylko weekendy - bo podejrzewam że weekendowych mogą mieć najwięcej).
Poznałem fajnych ludzi i nie było niezdrowego stresu - jak ekipa jest w porządku to powinno być gites.
Ja to dobrze wspominam i jest to niezła opcja na pracę dorywczą, bo są elastyczni. Teraz wakacje się skończyły więc może nawet będą zatrudniać.
Co do książeczki - robisz badania, jak nie masz bakterii to jest krótka piłka. Jak masz, to się musisz jeszcze przeleczyć antybiotykiem i znowu zbadać. Warto mieć jeżeli chcesz mieć opcję na gastronomię.