Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710551 razy)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny

@leon
Raczej przydomek. Dlatego z dużej litery.

Aaaaach, I see. Ty po prostu masz problem z tym gdzie dawać jaką literkę. Bo widzisz, np w moim nicku jest duża, a piszesz z małej. Also, mój Ty malowany żołnierzyku, pisanie stopnia z dużej jako przydomka to jednak papieżyzm jest. Weż se go, swoją wielką Polskę, swoją gówniarską odmianę patriotyzmu połączoną z przelewaniem krwi za groby ojców też se weź.
Mówię Ci to jako osoba, która wychowała się w domu zawodowego wojskowego i pierwsze 15cie lat życia miała takie poglądy jak Ty. A potem zaczęła składać klocki informacji na własny rachunek i dzięki temu teraz jestem dręczycielem takich słodkich misiaczków na sspl, a nie kolejnym durakiem w kamaszach.

No i fryzurę mam lepszą.

EDIT: I jeszcze takie coś co mi umknęło. Mówisz o wdzięczności do Ojczyzny (jej jakie to pisanie z dużych literek jest ZAJEBISTE!). Nie wiem czy pracujesz zawodowo. Ja tak. I moja wdzięczność nazywa się PODATKI. Mam wrażenie, że dług wdzięczności spłaciłem już chwilę temu, a teraz wdzięczność leci na konto przyszłych pokoleń.
« Ostatnia zmiana: 26 Sie, 2013, 13:48:16 wysłana przez Leon »
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.