Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710240 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie oglądałem ale Netia to z kolei dla mnie samo zuo i krętactwo, szkolenie sprzedawców przedstawicieli jak nazwac rzeczy by był jadalne. np mając sklep we Wrocławiu przychodzi gościu i mówi mi ze możemy nie mieć abonamentu i płaciymy tyle ile wydzwonimy a to wszystko w ramach pakietu "przedsiębiorczy" no tyle ze koazało sie ze ten "nie abonamentę" pakiet to ok 100zł na miesiąc .
Podobnie jak przedmówca z polsatem teściowa miała z netią tyle ze tutaj byłem mądrzejszy i w wypowiedzeniu zznaczyłem ze wszelkie próby przedłyużenia realizowania usługi , oczekiwania opłaty za "nadprogramowe działanie usługi czyli nie wyłaczenie o czasie bedą bezzasadne i kazda taka próba bedzie potraktowana jako próba wyłudzenia pieniędzy. Wyłączyli po dówch dniach od daty wypowiedzenia. Fakt co sie tesciowa z nimi nagadała to jej ale była twarda. Z resztą namówili ją na nowy abonament  nie chciała sie zgodzić bo nie wykorzystywał no to obiecali zmienić , zmienili , po dwóch tygodniach ktoś zadzwonił i powiedział ze nie mogą tego dalej kontynuowac i zmieniają jej na stary abinament mimo podpisanej umowy . Reasumując dla mnie to najbardziej zmącona kretacza firma i choćby mieli najlepszą oferte na rynku dla zasady już z nimi nie chce mieć nic doczynienia.